O nama

škola stranij jezika za decu

Dobro došli u Master Junior svet!

Ja sam D, mama jednog divnog dečaka koji uskoro puni 6 godina. Prevodilac sam i sudski tumač za italijanski jezik, osnivač jedne od najvećih škola za prevodioce u regionu. Moj divni dečak koji uskoro puni 6 godina razlog je nastanka naše i vaše Master Junior školice. I ja, kao i sve mame, želim svom detetu da pružim najbolje. A najbolje već nekoliko godina tražimo, i nakon svake godine menjamo u nadi da ćemo kada platimo više, dobiti bolje i kvalitetnije. Nažalost, nije bilo tako…

Ove godine želim da zaustavim traženje i svom detetu omogućim učenje u kvalitetnoj školi sa ozbiljnim predavačima koji će se sa njim i igrati i druziti, ali koji će ga pre svega naučiti još jedan jezik i koji će mu razviti ljubav prema drugoj kulturi.

Verujem da je dobar i kvalitetan profesor stub svake dobre škole. Verujem da je podjednako važno da prostor u kojem vaše dete uči bude veoma lep, topao i ušuškan, kako bi se dete osećalo sigurnim i kako bismo mu od malih nogu razvijali osećaj za lepo. Verujem da su dobra energija i pozitivni ljudi koje ćete sresti u našoj školi važni koliko i sve prethodno.

Znam da su vrhunski predavači ono što nas razlikuje od mora drugih škola.

Znam i da ćete se uveriti u sve ovo o čemu pričam kada dođete u naš mali svet i kada vam vaše dete prenese prve utiske.

D.P.B.

Mama i direktor još jedne lepe škole

septembar 2015.